Browar Kormoran

Jego walory zostały docenione przez konsumentów na największym w Polsce festiwalu piwowarskim Chmielaki Krasnostawskie 2009 gdzie zdobyło srebrny medal oraz na Otwartym Konkursie Piw I Gali Browarników 2009 w Łodzi - złoty medal.

  • Składniki: woda, słód jęczmienny: pilzneński, karmelowy, palony, chmiel, drożdże
  • Metoda warzenia: tradycyjna, fermentacja bezciśnieniowa, leżakowanie min. 21 tygodni, niefiltrowane
  • Pasteryzacja: Tak
  • Gatunek piwa: Porter
  • Zawartość alkoholu: 9,0% obj.
  • Ekstrakt: 21,0% wag.
  • Barwa: czarna z rubinowymi przebłyskami
  • Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
  • Opakowania: butelka zwrotna 0,5l
powrot

Copyright (C) PIWAREGIONALNE.pl

realizacja: agraf.net.pl

piwa regionalne olsztyn gab pils stout pszeniczne ale koźlak bock miodowe ciemne piweczko browarek piwa białe lokalny kufel szkalna

kufle szklanki pokal belgijskie czeskie niemieckie literatura litewskie ukraińskie słowackie angielskie

odzież promocyjna promostars

Agraf Agencja Reklamowa Olsztyn

strony www Olsztyn

kubki reklamowe, firmowe filiżanki zestawy do kawy herbaty kalkomania ceramiczna kufle pokale szklanki ceramika reklamowa olsztyn

piwo browar regionalne tradycyje tradycyjna ciechan kormoran amber konstancin fortuna koreb jagiełło

Party Serwis Catering